Redirectioneaza 2%

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune de direcţionarea a 2% din impozitul pe venit obţinut anul anterior, platit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală, non-profit. Practic în acest fel, dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

IMPORTANT!  Dacă hotărâţi să nu vă folosiţi de acest drept de redirecţionare, această sumă va ramane să fie încasată şi gestionată de stat. În acest sens, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este direcţionată de către fiecare contribuabil în parte către ONG-ul/cauza dorită de acesta.

Fondurile obţinute din redirecţionarea celor 2% din impozitul pe venit către “Asociaţia Societatea de Salvare din Bucureşti” vor fi utilizate pentru dezvoltarea programului “Există un erou în fiecare dintre voi”, program din care veti face parte si voi dupa eveniment.

Dacă doriţi ca, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-aţi plătit statului pentru salariile din anul 2015, să sprijiniţi activitatea Asociaţiei Societatea de Salvare Bucureşti, completaţi şi trimiteti-ne până la data de 25 MAI 2016, formularul 230.

Cum redirectionezi 2%?

  1. Descarcati-l de aici
  2. Completezi doar Sectiunea 1 cu datele tale si il semnezi (Semnatura Contribuabil). Restul sectiunilor se completeaza de catre ANAF
  3. Ni-l trimiti pe e-mail la adresa ana.negulescu@assb.ro
  4. Noi centralizam toate formularele primite, le impartim pe sectoare/judete si le trimitem prin posta catre Administratiile Fiscale de care apartineti.
  5. Daca vă este mai comod, il puteti trimite prin posta sau il puteti lasa si la sediul nostru din Str. Episcop Radu nr 27