Ridicare Diplome

Incepand de Joi, 02.06.2016,

Celor care ati fost pe Arena Nationala Sambata, 28 Mai 2016, va multumim! In vederea eliberarii diplomei si activarii in programul Exista un erou in fiecare dintre voi pentru a fi alertati prin sms in caz de stop cardiorespirator, va transmitem urmatoarea procedura:

Cei din Bucuresti sunt asteptati la sediul Asociatiei Societatea de Salvare Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 27, ap. 2 (acces cu interfon), zilnic intre 10-15 pentru ridicarea diplomei in baza biletului de acces. Tel de contact: 0733.910.519.

Cei care nu pot ajunge la sediul nostru din Bucuresti, sunt rugati sa ne trimita un scan al biletului de intrare pe secretariat@assb.ro si vor primi pe email diploma de participare.

Cei care nu sunt din Bucuresti, sunt rugati sa trimita un scan al biletului de intrare pe secretariat@assb.ro si sa precizeze cum doresc sa primeasca diploma, pe email sau prin posta, lasand si adresa de contact in cazul in care opteaza pentru primirea diplomei prin posta.

NUMAI CEI DIN BUCURESTI care doresc activarea in programul Exista un erou in fiecare dintre voi, asumandu-si ca vor fi alertati prin sms de fiecare data cand o persoana aflata in stop cardiorespirator este semnalata prin 112 si victima se afla pe o raza de maxim 1000m fata de pozitia lor, sunt rugati sa completeze urmatorul formular: